lauantai 30. toukokuuta 2015

Kesäsuunnitelmia ja kuulumisia!
Nyt se on ohi, nimittäin peruskoulu, ainakin minun osaltani. Tänään astelin koulun mäkeä viimeisen kerran, ja näin joitakin tuttuja ja turvallisia ihmisiä viimeisen kerran. Hassulta se tuntuu, vastahan menin ykkösluokalle!

 Päätin tulla kertomaan kuulumisia, koska nyt minulla oli edes vähän fiilistä siihen. Blogin ulkoasu ei ole vielä muuttunut kesäisempään, mutta katson jos tekisin sille itse jotain,tai sitten tilaan muulta. 
Olimme Nikitan kanssa viimeksi Turun kisoissa, joissa meni hyvin kahdella virheellä. Seuraavat kisat ovat Puotinharjussa. 

Nyt voimmekin siirtyä kesäsuunnitelmiin. Ensinnäkin, minulla on kesätöitä koko kesäkuun, joten varsinainen loma ei ole minulle vielä alkanut. Kesäkuulle on myös parit juhlat (häät ja rippijuhlat) tiedossa, sekä ne Puotinharjunkisat. 
Tänään meille saapui Bellalle uros. Tämä on kolmas ja viimeinen kerta, joten toivotaan, että nämä kaksi viikkoa tuovat meille poikasia heinäkuussa. Heinäkuussa toivottavasti pääsen myös kisailemaan enemmän Nikitan kanssa. Silloin on myös SM kisat, joihin menemme yhdessä Veeran kanssa. 
Muillekin kaneille kuuluu hyvää. Åsa, Nikita, Pörri ja Zelda muuttivat ulkokanilaan jo asumaankin. 
Toivoisin, että laittaisitte ideoita, mitä voisin toteuttaa teille tänne blogiin :) Tykkäisin kuvata jotain videoita, sillä kirjoittaminen ei innosta tällä hetkellä, Joten, jos sulla on joku hyvä idea, laita se kommentteihin. 

2 kommenttia:

  1. Tässä niitä ideoita, eli
    Kanien päivä. :))
    Sellanen vlogi tyyppinen video, jossa niinkun kuvaat vaan niinku arkee, eli eikös toi oo joku editoimaton video? :)

    VastaaPoista
  2. Mielestäni voisit tehdä kanien arjesta, jos kanisi osaa tehdä temppuja niin sellainenkin, sitten jos on esim metsää lähellä niin kävisit siellä kanisi kanssa pomppimassa ja sellasta :)

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!