sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Lämmin kisapäivä!

 (kuvat (c) Karkki L.)
Perjantaina tosiaan lähdin kohti Helsinkiä, jossa sain palautettua Bellan sulhasen Jätkän kotiin. Siitä sitten jatkoin matkaa Karkin luokse, jossa yövyin. Aamulla heräsimme, ja sää näytti hyvältä. Päivää kohden alkoi olla todella kuuma, joka ei välttämättä kaneista ollut ihan kivaa. Kuvailin koko aamupäivän kaneja, joten jos sä tarviit kuvia, niin laita ihmeessä meiliä mulle :)
Nikitan hyppyvuoro oli siis ihan loppupäivästä, sillä helppo luokka oli viimeinen. Eka kierros meni hutiloiden neljällä virheellä, mutta ajattelin Nikitan olevan kuumasta säästä ja reissaamisesta niin väsynyt, etten ollut allapäin siitä. Luokka meinattiin vaihtaa C arvosteluksi, jolloin Nikita ei olisi päässyt seuraavalle kierrokselle. Kuitenkin nopealla esteiden korjaamisella saatiin kuin saatiinkin luokka pidettyä A:na.
En odotellut Nikitalta paljoa, ja ajattelin, että parempi olla lämppäämättä kuuman kelin vuoksi. Ja ehkä olikin, nimittäin neiti tykitteli radan puhtaasti loppuun asti! Saatiin siis kauan odotettu klassauspiste, sekä sijoituttiin seitsemänneksi.
 Kun olin hypyttänyt toisenkin kierroksen päätin kokeilla vaikeita esteitä hiukan. Kokeilin mm. shakkia täytenä ja olin yllättynyt kun Niksu hyppäsi sen puhtaasti! Eli kaikin puolin onnistunut kisapäivä takana. Kiitos vielä Anniinalle matkaseurasta :)

 Videolle saatiin valitettavasti vain huonompi kierros: (videon kuvasi Johanna B.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!