sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Turku 22.11.2014 (+ arvontamainos)

Huikea päivä kanien parissa takana, vaikka päivä oli pitkä, oli se sen arvoista. Päivän aikana bongasin mm. pupublogaajia, Nikitan kaksois olennon, oman blogini lukijoita jne :) Teitä kaikkia kuitenkin kiinnostaa enemmän se, miten mukaan lähteneet Nikita, Zelda, Lady, Bella ja Åsa pärjäsivät, eikö? Mennänpä heti asiaan siis.
Tällä kertaa tuomarit olivat melko tarkkoja, siitä miten paljon antavat pisteitä, ja yksi kani saattoi olla pöydällä hyvinkin 30-40 min. Kaneja oli n. 35. Se mikä minusta oli outoa, oli se, että BIS -pöydälle pääsi jopa 93 pisteen kaneja, sillä muissa näyttelyissä jossa olen ollut, on kanilla ollut väh. 94 p. Näyttelyistä taisi löytyä kaksi joilla oli 95 p, ja ne olivatkin päivän parhaat pisteet. Mutta katsotaanpa miten meidän kaneilla meni:
kanit viettivät päivän näyttelyhäkeissä


Nikita oli ensimmäinen joka pääsi pöydälle. Se ei meinannut pysyä ollenkaan selällään, ja mietinkin jo itsekseni, miksi toinkaan kanin sinne, kunnes muistin upean turkin, ja minusta hyvän kropan :)
 ^ Nikita sai siis 91 p :)

Åsa oli paljon kauniimmin ja käyttäytyi paremmin kuin Porissa :)
 Åsa sai siis 92 p :)
 Zeldakin sai 92 p :)
 Ladylle tipahti 91,5 p :)
 Bella sai 91 pistettä :)


 Vaikka pisteet eivät nyt ihan parhaita ollutkaan, ei me palkinnoitta jääty. Lady ei saanut tällä kertaa mitään, mutta muille kaneille tuli väh. 2 palkintoa. mm. Åsa sai puhtaista tassuista purupussin, ja kuman viiden pisteen kohdista, Zeldalle jaettiin ainakin persoonallisin pilkullinen ruusuke, Bella sai käsiteltävyydestä ja leppoisuudesta palkintoja ja Nikita sai pävnä patsastelija palkinnon, ja ainakin rimpuilija palkinnon :D Jos tulokset tulevat nettiin, voitte käydä sieltä lukemassa tarkemmat tiedot palkinnoista :D Koska mä en tosiaan muista puoliakaan :)Ja lopuksi vielä:


Klikkaamalla TÄSTÄ pääset osallistumaan :)2 kommenttia:

  1. Hienosti meni! :D ja taatusti eka kommentoijja koska postaus oli ilmesytynyt 52sekunttia sitten :d

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!