perjantai 14. marraskuuta 2014

Esteitä ja pelleilyä :D


Tänään päätimme siskoni kanssa hypyttää ja muutenkin hengailla kanien kanssa. Tällä kertaa esteille pääsi Nikita ja Åsa, myös Zelda olisi hypännyt, mutta kiiman ansiosta kyljistä kutittelu ja muunlainen zemppaaminen oli vähän turhaa, sillä neiti luuli, että on tosi kyseessä :D Zeldan kanssa harjoiteltiinkin sitten vain luottamuksen rakentelua ja temppuiltiin. 
 Omien kanieni hypytys meni paremmin, kun kummallakaan ei ole mitään varsinaista kiimaa.. Åsa nyt  on aina halukas ;D  Nikita oli ennen Åsaa. Nikita jännittää vielä ihmistä, mutta hyppäsi kuin vanha taituri, sisällä?!. A- esteen meni kunnolla, sekä kolmonen meni melkein kokonaan. Åsa ei hypi sisällä, mutta ulkona meni kiitettävästi :)

Tulevia tapahtumia joissa minut voi bongata on Turussa ensiviikonloppuna, sekä Humppilassa 13.12, kun on mun ihkaekat estekisat. Tosin pyydän toisen hypyttämään kanini, kun en kehtaa ainakaan ekalla kiekalla mennä :D

Kun nuo tapahtumat on menneet, alkaa kanienkin joululoma, ja seuraava tapahtuma Humppilan jälkeen onkin ehkä vasta PetExpo. Joululomalla pääsen käymään Veeran luona, ja otan sinne jonkun tytöistä mukaan :)


4 kommenttia:

 1. Milloinkas tuo petexpo on, jos vaikka sinne pääsisin, kun en lemmikkimessuille päässyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus keväällä, oisko helmi-huhtikuussa en oo varma :)

   Poista
 2. n noi tytöt kyllä kasvanu melkosesti siitä kun tuli teille! Hienosti meni Åsa! :3

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!