perjantai 28. marraskuuta 2014

Ideoita? :)

 Joulu on taas alle kuukauden päästä? :3 Olen itse todella jouluihminen, mutta se miten pian se taas on tuntuu jännältä, vastahan vietimme vuoden 2013 joulua? Tänään leivoimme perheen kanssa hiukan joulutorttuja ja pipareita, ja tuli heti tosi jouluinen fiilis. Myös olen tänään muokannut videoita joulukalenteria varten, joten joulumusiikkia on tullut kuunneltua.
Ja joulukalenteriin tarvitsisin ideoita. Ideat saavat olla tekstipostauksia, videoita tai pelkkiä kuvia, ihan mitä vain mieleen juolahtaa, tai mitä en ole ennen tässä blogissa tehnyt :) Muutama idea vielä siis tarvittaisiin :) Tänä vuonna sitten poikkeaa jouluaaton luukku hieman, sillä sieltä ei tule lahjojen esittelyä, vaikka osan lahjoista voi siinäkin nähdä. 
Menen uuden vuoden jälkeen Veeran luokse, ja annamme toisillemme silloin paketit, ja haluan esitellä kaikki lahjat samaan aikaan, eli tulen kyllä esittelemään kanien joululahjat tänäkin vuonna.

3 kommenttia:

  1. My day olis kiva :d epäonnistuneet kuvat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on oikeastaan aivan sama minkälaista postausta teet, ja siis sun kysymyshän oli, että minkäslaista postaustatekisit, joten, hmm, vaikea keksiä, mutta my day ehkä ;D

      Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!