perjantai 10. lokakuuta 2014

Tavallinen postaus (ko?)


Tänään ilokseni sain Kanitilkun arvonnasta voittamani palkinnon. Kirjekuoren kätköistä paljastui pussillinen kuivattuja herkkuja, mm. omenaa, banaania ja omenapuun lehtiä. Tulee käyttöön, sillä mun kanit rakastaa kuivattuja juttuja.
Tämä pieni ei ole saanut kotia, mutta muilla on jo lähes varmat kodit :´) Tämä on näillä näkymin toistaiseksi jäämässä meille, ja lähteekin siksi Porin näyttelyihin näytille. Mun kaneista myös Åsa tulee sinne, ja Åsan kanssa sylikuuri on edistynyt oikein hyvin. Åsalta pystyttiin ilman kauheita sätkyjä leikkaamaan kynnet, tosin äiti piti sylissä ja mä leikkasin, mutta kumminkin. 
Seuraavat näyttelyt ovat Turussa, mutta sinne koko pataljoonaa en ole vielä päättänyt. Se on LeKan petti, joten ei tarvita tatuointeja :) Nikitaa olen ajatellut viedä näytille, kuin myös Åsan. Riippuen miten Pikkuisella menee Porissa, ja onko se löytänyt omaa kotiaan, se tulee ehkä myös, jonka takia myös Bella tulisi. Mutta tämä letka on vielä sen verran auki, etten uskalla sanoa mitään!

Viimeiset näyttelyt olisivat (toivottavasti järjestetään) Äijälässä, niinkuin viime vuonna. Sinne on ihan auki vielä kuka lähtee koska karvanvaihdot sun muut ovat mahdollisia.

Lemmikkimessut menivät ihan mönkään. Ekaksikin siellä ei ilmeisesti olekaan PETtiä, joten olisi ollut vaan estekisat. Ja toiseksi, en saanut yöpaikkaa mistään. Ne jäävät siis kokematta.. Ehkä vielä joskus pääsisin messuille. Voin sanoa nimittäin, etten ole ikinä ollut Petexpossa tai missää muussakaan Lemmikkimessuissa :(

Mutta tälläinen pikku päivittely tällä kertaa.

2 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!