maanantai 6. lokakuuta 2014

Esteiden esittelyä ja isoja muksuja

 Esittelen tässä postauksessa mun esteet ja kerron vähän kuulumisia. Ekana on tollanen este, en tiedä miksi sitä kutsutaan, mutta kuitenkin. Oon itse tehnyt sen ja vaikkei olekaan ulkonäöltään mikään hääppönen, se ajaa asiaansa loistavasti.
 Toisena on tälläinen pappan rakentama kolmonen (? korjatkaa jos joku toinen nimi). Pappa ei oikein tajunnut mitä piirroksillani tarkoitin, joten siksi nuo tapit pystyjen välissä, 
 Seuraavana on mun tekemä x-este, joka on vähän vempula, tosin pappa pisti siihen paremmat tuet :)
 Pystyjä mulla on nykyään 3, mutta otin tästä yhdestä nyt vain kuvan.
 Pappa teki kolmosen kanssa samalla A-esteen :)
 Tuossa kaikki esteeni, ja minusta mulla on ihan ok kokoelma niitä! Ainoa huono juttu on, et mulla on vaan 6 puomia, eli jos joku haluu myydä halvalla mulle puomeja, voi ilmoittautua!
Ja sitten toisiin aiheisiin. Pörrin tykönä käynyt Elmerin sisko ja hänen omistajansa kiittivät meitä, vaikka me ei mitään pyydetykään. Toivat Oskua ja Menua, ja karkkia meille. Oskun pidän herkkuna, ja annan vain tosi harvoin, mutta Menu pelletit menee muiden ruokien seassa. Onhan silti ihan huomaavaista, vaikka ei mitään pyydetykään.

 Poikasille kuuluu erittäin hyvää, mitä nyt liika ahmiminen on tuottanut vatsavaivoja, mutta niistä on nyt selvitty. Syyspäivän Visertävä Muuttolintu etsii vielä ainakin kotiaan, eli jos kainaloosi mahtuisi sellainen tytön tyllero, niin pistähän kommenttia, niin voisin antaa vaikka säpön! :)3 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!