torstai 12. kesäkuuta 2014

Uutisia :) + uudet tulokkaat :3

 Eilen tosiaan nämä pienet tyttöset matkasivat kuumassa autossa pitkän matkan meille. Kuitenkaan pitkä ja kuuma automatka ei tuntunut haittaavan pieniä, vaan heti ne innoissaan tutkivat häkkiään ja samana iltana vetivat muutamat iloloikatkin. Zelda on hieman arempi, mutta uskaltaa vapaana tulla lähemmäs ihmistä. Nikita taasen on häkissä se joka tutkii ekana uudet jutut.
 Kaikki puput ovat ottaneet uudet ihan hyvin vastaan, joskin Åsa on vähän katkera siitä, että pienet muuttivat hänen häkin viereen. Mutta kyllä sekin siitä on jo pikkuhiljaa rauhoittunut. 
Nikitan kanssa ei ole sen suurempia suunnitelmia, mutta estekaverin siitä itselle yritän tehdä. Näiden emä ja emän suku on estepupuja ja tulevat osa Ruotsista. Nikitasta huomaa estetaustan, sillä hypyt ovat kauniita ja sulavia loikkia. 
 Zeldalle on suunnitelmia jalostuspuolella, nimittäin se saa tehdä meillä seuraavaksi (ensi keväänä) poikueen :) Valitsimme Zeldan hienon värityksen ja koon vuoksi. Myös leijonaharjasisä vaikutti asiaan hyvin paljon. Zelda on hiukan arka vielä, mutta uskon, että siitä kuoriutuu vallan mainio pupu! 
 Pörri on mielissään kauneista naapureista. Varsinkin kun tytöt käyvät Pörrin nuuhkuttamassa lähempääkin.
 Samaan aikaan hyppäämässä<3

 Ja vauvojakin tänne on saatu, nimittäin Lady pyöräytti eilen klo. 17.00-21.30 aikana kaksi pienta pulskeaa vauvaa. Pesässä on tumma (sininen?) ja vaalea vauva <3
 Tälläinen massu Ladylla loppujenlopuksi oli!
 Laatu ei sitten ole hyvä, koska ei tosiaankaan menty järkkärin kanssa pesään sörkkimään. Katsottiin vaan, että vauvoilla on kaikki hyvin!

Sivupalkissa on äänestys, muistakaahan äänestää :)

5 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!