lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kanien pikakuulumisia!

Vierailevana tähtenä tänään tämän blogin kirjoittajan sisko joka päätti tulla julkaisemaan pienen tekstin ja muutaman kuvan Åsasta, sillä se pääsi rallittelemaan vapaaksi. Suvi siis on edelleen riparilla, jonka vuoksi hän ei itse kykene tänne kirjoittelemaan.

Tosiaan Åsa ja kumppanit (Bella ja Pörri) pääsivät juoksemaan tänään vapaina kanihuoneessa (eri aikaan tietty). Tästä hurmaavasta mustasta muka-luppakorvakanista sai parhaita kuvia, kun se sentään juoksikin hiukan. Bella ja Pörri kun vaan haistelivat muitten kanien häkkien vierellä.

Juoksentelu väsytti pikkuisen, joten se päätti mennä hetkeksi lepäämään äitinsä häkin päälle!

Ladyn tiineys on nyt vuorokausilla 27! Se lepäilee kovasti ihan pitkälläänkin häkissä, mikä voisi viitata siihen että se saattais pikkupupuja sinne pesämökkiin pyöräyttääkkin. Lisäksi se juo paljon ja kuten viimeksi Suvin kirjoittamasta postauksesta huomaatte, on se myös rakennellut jonkinnäköistä pesäviritelmääkin mökkiinsä.

Elmerille ei kummempia kuulu. Se viettää käytävän puolella sille normaalia pupuelämää!


Keskiviikkona mennään hakemaan Zelda pupunen kotio ja sen mukana lähtee myös pikkuinen ylläri, joka muuttikin hieman suunnitelmia, mutta siitä Suvi saa kertoa ihan itse kun kotiutuu rippileiriltään! :)

1 kommentti:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!