sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Postausta postauksen perään!

Eli joo sori tulee jo toinen postaus tänään, ja jopa ihan peräkkäin. Tämä on kuulumispostaus, ja kerron hiukan poikasista ja muistakin puputeista!
Lady on ollut tänään vähän kipeä, mutta parempaan on ainakin nyt mennyt. Aamulla se väin kökötti vessassa, tai siellä mihin sen laitoin, sillä katsoin, ettei ulkoisia merkkejä mistään vakavasta ole. Nyt se jo kuitenkin liikkui hieman enemmän, pissi ja joi. Täytyy seurailla tilannetta myös papanoinnissa, kun siivoamme häkin piakkoin. Toivotaan parasta!
Sori, tän postauksen kuvat kännykkälaatua, kun en jaksanut kameraa hakea alhaalta.
Pojille kuuluu hyvää, ja Elmeri sai eilen siivouksen yhteydessä uuden järjestyksen häkkiinsä. Pistän siitä mahd. pian kuvaakin. Pörrillä yritän kans muuttaa sisustusta kun siivoan sen häkin tänään. Pörri on aloittanut myös kaltereiden jyystämisen -_- Se on inhottavaa, kun se tekee sitä öisin. Elmerin kanssa oon löhöilly vaan, koska ite oon kipeä, en pahemmin jaksa ulkona niitä käyttää. Viikolla luvassa sitä estepostausta siis!
Kissanruohon syöntiä :) (kiitos Weeralle näistä puput tykkää!!!)
Elmeri ja uusi partneri (hello kitty, angry bird on jo unohettu)


Pörristä muutama päivä sitten otettu järkkäri kuva :33

 Poikasillekin kuuluu hyvää ja kaikki viisi tallella. Värejä alkaa erottumaan, ja kuten kuvista näkee, ei kaikki vaaleat poikaset olekaan isabelloja! :) Ja toinen mustakin VOI olla musta x-kirjava, sillä sillä on päässään vaalea pieni pläntti, sää nähdä onko se vain joku juttu vai valkoista karvaa!

Tässä näkyy väri ero, ruskeampi on isabella, mutta mikäs tuo vaalea on? :) Sininen?
:33Mamma-Bellalekin kuuluu hyvää, ja on virkeä kuin mikä! Menisi varmaan koko päivän huoneessa vapaana jos saisi. Se pääseekin kolme kertaa, jokaisen pesätarkastuksen yhteydessä. Illalla se on kauiten.
Kiitos kun luitte, ja ehdottakaa postauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!