sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Löpinää :D

Poikaset ovat nyt noin 11 päivän ikäisiä pallukoita, ja kova hinku olis niillä kirmata ympäri häkkiä. Kun ne ottaa kuvattavaksi/tarkistettavaksi ja laskee maan tasalle, hetkeksi katsoo pesään muita poikasia on se yksi jo jossain metrin päässä :D Silmät ovat joillakin jo hieman raollaan, toivottavasti aukeavat pian. 

Kaikille isoillekin pupuille kuuluu hyvää. Eilen illalla Elmeri oli pitkään vapaana, ja ai että sitä virtaa riitti. Harmi kun ei ollu kameraa/kännykkää lähellä. Tänään koitan uudestaan! Jos vaikka tänäänkin iloloikat kiinnostas.. 
Pörristä on tullut ihana, sillä se tulee aina kerjäämään rapsutuksia. Eikä se enää pelkääkään ihmisiä niin paljoa. Pörrin ja Elmerinkin kanssa ois tarkoitus treenata esteitä, mutta nyt ei oo säät sallineet.. Lunta tulee ja koko ajan tuulee :(. 
Lady on ruvennu tappeleen Bellan kanssa, tai siis Bella taitaa näykkiä sitä.. Tiedä sitten suojeleeko poikasiaan vai mitä. Muuten heillekin kuuluu hyvää. 
Tein vielä pikku videon teille, olisin  puhunutkin videolla, mutta kappas kännystä loppui akku ja selitykseni jäi kesken.. No pikku klippi silti:


2 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!