perjantai 28. maaliskuuta 2014

Elmeri ja Bella pesueineen ulkoilee!

Elmeri aukaisi tänään pupujen ulkoilu kauden, ja veinkin sen heti koulusta päästyäni ulkotarhaan. Ensin ajattelin vain ulkoiluttaa valjaissa kaikkia, mutta sitten päädyin pistämään Elmerin häkkiin. Elmeri nauttii tälläkin hetkellä kauniista kevät ilmasta, ja olen sen muutaman ilohypynkin nähnyt tekevän. 

Elmeri ensin vähän ihmetteli päästessään ulos, koska oli niin kirkas auringonpaiste, mutta hetkenpäästä poika tutki jo aivan onnessaan!


Alla vielä kuva meidän isommasta ulkohäkistä:

Hetken mietittyäni, otin myös Bellan ja poikaset ulos n. ½ tunniksi. Bella nautti ulkoilmasta, poikaset olivat hieman hämillään, se on kuitenkin ymmärrettävää!

 Bella otti rennosti!
 Armi on pikkuinen riiviö! :D Se maistelee mun sormia tosi hanakasti, jos ei saa tahtoaan läpi, on se vaan hassu neiti!
 Isabella on Armin kanssa yhtä meneväinen ja kerkii kyllä joka paikkaan! Se ei kylläkään maistele sormia, vaan istuskelee polvillani kiltisti.
 Tämä poika on ensimmäinen joka lerputtaa korvaansa, ja vain sekin toista.. Poika on hyvin lempeä ja kiltti, mutta meneväinen.
 Tämä neiti on aina siellä missä ei välttämättä saisi olla :D Mutta hänkin on tosi kiltti ja istuskelee sylissä muitta mutkitta.
 Pesueen pienin poika on mitä ihanin luonteeltaan! Saattaa nukahtaa kämmenelle kun sitä silittää ja on poikueesta selvästi ihmisrakkain, ja tästä saa varmasti ihanan halikaverin!

Kaikki poikaset ovat nyt ainakin alustavasti varattuja! Mutta viikonlopun aikana teen postauksen Pörristä ja Ladysta! :3


4 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!