perjantai 29. marraskuuta 2013

Keksi tähän nyt sitten otsikko :D

Moikka kaikille lukijoille, ja muillekin! Syntymäpäiväsankarimme voi jo paljon paremmin kuin aamulla, eli paranemaan päin ollaan! Hyvä juttu on myös se, että se on syönyt tänään paljon heinää, joten suolisto saa tarvitsemaansa ravintoa ylläpitoon. Se on myös juonut hyvin, pellettiä se saa ihan vain muutaman pötkylän, jotta ei tule uudestaan ripulia!

Tein muiden häkkiin hiukan sisustusuudistuksia, mutta kuvailin myös Elmerin häkkiä. Pian kaikkien asuinpaikat muuttuvat, sillä Lady saa muuttaa "poikimis"häkkiin, Elmeri takaisin omaansa... Jaa Bellasta ja Myrskystä en oikein vielä tiedä, miten niiden häkkijärjestelyt menevät. Ne saattavat joutua asumaan vielä varahäkeissä, joskin nekin muuttuvat tilalisäyksen myötä.

Nyt voisin näyttää tämänhetkisiä sisustuksia;

 Yhteiskuvassa kummatkin häkit. 
 Ladylle tein majan, se rakastaa sitä paljon, sillä se makoilee siellä usein.
 Ladyn häkki.
 Myrskyn häkki. Uutena siis silta/tasanne, sekä maja.
Mökki vähän tarkemmin.

Minusta noiden häkeistä tuli kivat, vaikka aikas ahtaita nämä ovat.. Sille asialle heti mitään en voi, mutta viikonlopunaikana mitä ilmeisimmin suurimmalle osalle pupuista tiedossa suuremmat tilat.

 Elmerin häkki kokonaisuudessaan.
 Toinen puoli, joka on pyhitetty syömiselle, vessalle ja vesipullolle.
Ja toinen puoli leikkimiselle ja nukkumiselle.

Elmerillä on valitettavasti jo pitkään ollut käytössä pikkuinen tehdashäkki :( Pian se kuitenkin pääsee omaan isompaan häkkiinsä!

 Ennen sisustusmuutosta kuvasin tuon tutun hylly linnan. Bella on kyllä laittanut sen uuteen uskoon.
 Siinä uudelleen sisustettu häkki. Minusta siitä tuli oikein viihtyisä.

 Tuo pahvijuttu oli joskus pahvimatto... Nyt se on pahviritilä by Bella.
Tutkimassa.
Tuli harjoiteltua temppujakin typytin kanssa. Se osaa tulla luokse, kun sanoo "tse tse" ja nousta takajaloilleen. Kaikkeen tähän tarvitaan vielä apuvälineenä jonkin sortin herkkuja. Minä käytän Cuni Nature siemensekoitusta herkkuna, ne maistuvat kaneille. Toki onhan mulla kuivattuja marjoja ja hedelmiä, mutta niitä annan harvemmin.  Bellasta on tullut todella rohkea, ja joka ilta se tulee ja hamuaa käsiäni, joskos niissä olisi nameja.. :3Ihana pupu!

Näihin tunnelmiin täältä tänään, moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!