sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Arvontoja, arvontoja, esteitä ja joulu tulossa...

Kaikki varmasti ihmettelee, kun koko ajan arvonta mainontaa blogini puolella. Minä vähän olen ymmälläni, kun koko ajan saa olla osallistumassa arvontoihin, ja mainostella. Mutta kivahan sitä on aina onneaan koittaa, vaikka minulla on todella huono arpaonni. Tännekin tulossa arvonta, mutta sen aika on hiukan myöhemmin, kuitenkin tämän vuoden puolella sekin tänne tupsahtaa, palkinnot minulla kerran on jo.
Sitten, olen alkanut kiinnostumaan näyttelyistä, ja nyt uutena innostuksena esteily! Minä en mitään esteitä ossaa tehdä, kukaan ei niitä mulle rakenna enkä todellaakaan maksa kuuttakymppiä jostain lautakasasta, mutta ainahan voi mielikuvitusta käyttää, eikö? Eli kirjoja ja oksia kehiin xD Olen ajatellut ruveta Myrskyllä ja Elmerillä ainakin kokeilemaan, miksei Bellakin? Lady ei osaa hyppiä/halua muutakuin repiä oksat pois tieltään.


Minua jännittää ekat näyttelyt Äijälässä. Ladyn kanssa kävi pieni vahinko tatuoidessa. Piti tauoida 2803, mutta korvassa lukee 2805 tai 280 ja kakkonen väärinpäin, mutta kolmosta siitä ei millään saa. No eipä tuo haitta, voihan kolmellakin numerolla osallistua, ja tatuoija lupasi selvittää asian näyttely tyyppien kanssa.
Toivon, että näyttelyt menevät hyvin, mutta ekat näyttelyt vasta, joten mitä vain voi sattua. Kumpikaan ei ainakaan vielä vaihda karvaa. Onneksi!
Bella sen sijaan vaihtaa karvaa ja oikein urakalla. Mutta onneksi sillä ei vielä ole näyttelyitä!


Joulukin on pian, ja kanien joululahjojen hankinta vielä ennen tiedossa.. Tulee olemaan vaikeeta valita lahjoja, kun niillä on jo kaikki tarpeellinen. Ainahan voi ostaa herkkuja, mutta ei ne tunnu kivoilta...

Mitä voisi antaa pupuille lahjaksi?

Moikka :)

2 kommenttia:

  1. Mä annan ainakin Urholle semmoisen ihanan pedin missä on katto päällä :)

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!