lauantai 16. marraskuuta 2013

Aurinko paistoi pitkästä aikaa

Hei kaikki!
Aurinko paistoi pitkästä aikaa niin ihanasti, että oli pakko päästä kanien kanssa pihalle! Kukin nautti pihalla olemisesta omalla tavallaan. Elmeri kirmasi pitkin nurmea, Bella tutki uutta ympäristöä, Myrsky hyppi esteitä ja Lady otti aurinkoa, samalla syöden ruohonkorsia. Kuvasaldoa tältä päivältä;

Elmeri

Bella
Myrsky
Lady
Siinä, kuinka moni muu nautti kanin kanssa ihanasta ilmasta tänään?

Moikka :)

5 kommenttia:

 1. Matkit noi nimi-ideat ennen kuvii....mikset keksi omias.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haittaaks se sua jotenkin erityisesti? Tosi monessa blogissa on tällä lailla ja varmaan kaikki on sen vuorostaan joltain ottanut.. Etkä voi olla varma, että tämä on tahallaan matkinut sen joltain. Nimet näyttävät hyvältä tuolla tavalla niin miksi ei niitä myös voisi tuollei kirjoittaa?

   Poista
  2. Ano; Niin, matkin omalta siskoltani osoitteesta http://veerajaelaimet.blogspot.fi/ Että mulla on kuules ihan lupa tähän -_- Mitäs muutakaan mun ois siihen pitäny laittaa?

   Poista
 2. Ja itseasiassa on ihan hyvä laittaa noihin kanien nimet, sillä joku ei välttämättä tunnista joitain noista, esim. joku ketä vierailee blogissa ekan kerran. Ja tuonkin sinä ano olisit voinut sanoa nimelläsi vai onko salasana hukkunut? ;)

  Terv. Veera, suvin sisko joka ei pysty kirjautumaan kännykällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs mitään Veera ;D Ne jotka komppaa anona, eikä laita edes esim. t.heikki, niin on kyllä aika naurettavaa :)

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!