sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Valta on teillä lukijat!

Haluaisin kuvata kanien päivä videon, mutta haluaisin tietää, mitä mieltä olette siitä, että kuvaanko viikonloppuna, vai viikolla? Jos kuvaan viikolla videosta tulee lyhempi, ja vähemmän klippejä, mutta se tulee varmastikin aika pian julki. Jos taas kuvaan viikonloppuna, tulee enemmän klippejä, jopa siivousta, koulutusta ja muuta sellaista, mutta joudutte odottamaan pidempään!


Ja sitten ajattelin kertoa mielipiteeni 3 eri kanin ruuasta! Olen nimittäin huomannut suuren eron, kun olemme vahtaneet antamiamme ruokia kaneillemme.  Kerron alussa myös muutamasta muusta ruuasta, joita olemme kanien meille tulessa niille syöttäneet!Alussa me syötettiin jotain naturea, koska jäi iso pussi gerbiileiltä, mutta en koe sitä kovin hyväksi ruuaksi, herkkuna menee :) Best Friend Menu - on rasvainen, mutta halpa. Ja itse olen sitä mieltä, että jos hyvä ruokaa loppuu, tai menee vaikka homeeseen yllättäen, voipi tätä muutaman päivän varalla syöttää. Meillä ei vedä kenenkään vatsaa ripulille, eikä tuota allergiaa. Tietenkin mielummin ostan parempia ruokia, mutta en nyt meninisi sanomaan tätä ihan huonoksi vararuuaksi, tätä kuitenkin on helppo hakea lähikaupastakin!Hobby Plus Cuni Fit Plus - hyvä, ja monen suosima pelletti, mutta itse en enää tule tätä ostamaan. Veti Elmeri vatsan useaan otteeseen ripulille, ja papanat olivat jäätävän kokoisia. En tosiaan tajunnut tätä, muutakun sitten kun vaihdoimme RR:ään. Elmerillä on nykyään normi papanaa, ja ripulia ei ole esiintynyt.  Hobby on kuitenkin ihan ok pelletti, muilla kaneilla se toimikin.


Rabbit Royale - on hyvä ja monipuolinen ravinto sekoitus kaneille. Olen tutkiskellut pussin sisältöä, ja siellä on pellettejä, leseitä, herne/maissi lastuja, kuivattuja kukkia ja jonkin näköisiä tiivistettyjä muron tapaisia juttuja, ja heinän korsia! (ainakin mä olen päätellyt sisällöstä noin :D) Tämä ei ole ainakaan vielä aiheuttanut allergiaa/ripulia mun kaneille, ja maistuukin jopa niille!
Nämä oli mun omia mielipitetäni!!!

8 kommenttia:

 1. Tee viikonloppuna :D. Mukavaa että teet kanien päivä videon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! :) Ja kiitos!

   Poista
 2. Tee viikonloppuna että tulee pidempi video :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille :)) Teen siis viikonloppuna!

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi. Suosittelisin kuitenkin isontamaan kuvia ja tekstien ja sivujen otsikkoja myös.

  http://popsipopsiporkkanaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tiiän, mutta huonolaatuisia kuvia en viitsi kaikkein isommiksi laittaa.. Mä suurennan tekstin jos osaan, mutta jos niihin tarvitaan koodeja, en suurenna :)

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!