keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Suunnitelmia lähitulevaisuudelle!

Olen tässä miettinyt kaikenlaisia juttuja, mitä kanien kanssa tänä vuonna haluaisin tehdä! Olenkin katsellut seuraavia näyttelyitä lähimaastossa, ja sellaiset olisivatkin 15 - 16.3.2014 Lempäälässä, 25v juhlanäyttelyt. Sinne olen jo kysellyt äidiltä lupaa, ja luultavasti saan sinne lähteäkin. Jos saan suostuteltua äidin myös itse mukaan, otan koko kanilaumani mukaan, mutta jos menen yksin lähtee luultavasti vain yksi kani mukaani. Eli se tarkoittaa, että myös Elmeri ja Bella tarvitsevat numerot korviinsa, ja saavatkin ne ehkä jo tänä viikonloppuna. Kummallekin korvaan tulevat numerot jo tiedossa!


Bellan osalta nämä näyttelyt tosin saattavat jäädä, sillä sille on ehkä tulossa este niihin. Mutta siitä sitten jos asiat menevät siten, että tämä pitää toteuttaa. 


Tänään menin kanihuoneeseen ja oleskelin kanien kanssa. Hetken päästä rupesin miettimään, josko laittaisin valot pois, ja istuisin ihan hiljaa ja katselisin mitä kanit puuhaavat kun ihmiset eivät ole huoneessa. Se oli maailman ihaninta katseltavaa. Melkein kaikki kömpivät hyvään paikkaan; Bella meni uuden vessansa päälle, Pörri nurkkaan ja Lady jäi vain keskelle häkkiä. Lady ja Bella alkoivat nukkua, ja oli tosi söpöä kattoa kun ne näkee unta ;3 Pörrikin kellahti maaten ja rupesi ottamaan unia. Myrsky oli valveilla ja heitteli muoviruokakippaansa ympäri ämpäri häkkiä.. Toden näköisesti jokin leikki olevinaan. Bella kävi siinä aina välillä kurkkimassa mitä kummaa Myrsky puuhaa ja jatkoi taas uniaan.  
^ Suosittelen muidenkin kokeilemaan, se on todella söpöä ja ihanaa :)


Järjestämme Weeran kanssa kesällä myös kanileirin, ja jos jotakuta kiinnostaa klikatkaa itsenne TÄNNE!

Muita Lempäälään lähtijöitä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!