keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Pieni katsaus viime vuoteen :)

Nyt ollaankin jo sitten vuoden 2014 puolella, ja koko ajan paukkuu. Itse en raketteja lähtenyt katselemaan, kyllähän niitä muutaman jo ikkunastakin näin. Meillä kotona niitä ei ammutakkaan, ja annamme näin osaltamme rauhan lemmikkeillemme, jotka muutenkin jo pelkäävät tuota jytkettä. Lähdemme nyt siis rauhallisin ja osittain jännittynein mielin kohti tätä vuotta, joka muutama minuutti sitten pyörähti käyntiin. Lauantaina tänne toivotaan syntyvän lapsosia, mikäli astutus onnistui.

Ajattelin muiden tapaan keräillä hieman hyviä muistoja joita viime vuodelta kertyi mukavasti, ja toivommekin, että tästä vuodesta tulee yhtä mukava ja kanirikas.

Ensimmäinen ja todella opettavainen poikue lähti maailmalle tammikuun ekalla viikolla. Tulihan noita ikävä, mutta nyt toivottavasti jokainen heistä asuu omassa mukavassa perheessään.
Helmikuussa päätimme, että toisesta poikueesta ainut henkiin jäänyt Söpö niminen poikanen jää kotiin. Tyttönen kuitenkin paljastuikin pojaksi, ja pistimme tämän myyntiin, mutta mikään pakko tämän myynnillä ei ollut. Ja niin siinä kävi, ettei sopivaa uutta kotia pienelle löytynyt, ja Elmeri jäikin meille kotiin!


Alkukeväästä pistettiin myös valjastilaus menemään ja muutamaa viikkoa myöhemmin postiin kolahti kolmet valjaat, yhdet kullekin. Kaikki saivatkin tästä lähin ulkoilla valjaissa, vaikka Myrskyn kanssa ongelmia aluksi olikin.

Ensimmäisiä esteitäkin aloitettiin hyppimään, ja hyvinhän se kaikilta sujuikin. Kuitenkin kun kesä tuli esteily jäi, koska kanit saivat olla pihalla melkein joka päivä.
Ja kuten jo sanoinkin ekat koko päivän ulkoilutkin tulivat kyseeseen uuden häkin myötä. 
 Kesällä järjestin kahden ystäväni kanssa "yksityisen" kanileirin, jossa oli meidän kanien lisäksi Lumi kani.  
Talvesta asti olin haaveillut toisesta ikiomasta kanista, ja sellaisen sainkin elokuussa, Bella tuli kuvioihin. Myöhemmin sain myös Elmerin ihan omaksi.Aluksi hyvin toimimaan lähtenyt lauma, ei hetken päästä toiminutkaan enää ja tämä haave jäi toteuttamatta. Ja tällä hetkellä Myrsky ainakin vihaa Bellaa :(


Syksyllä lähdimme mökkeilemään kera Bellan, ja reissu sujuikin muitta mutkitta :)


Otimme myös Myrskylle ja Ladylle vk tatuoinnit, ja kävimme näyttelyissä. Kummallekin pisteitä ropisi 93,5 kappaletta, ja Lady saikin kaksi kunnimainitaa. Käsiteltävyys ja turkki olivat niin hyvät.


 Myrsky kävi ekaa kertaa pimeässä ulkona, ja mummilassakin ennätettiin kyläilemään.
¨

Opeteltiin ja opittiinkin uusia temppuja!

 Blogin puolella pidettään hyvin sujunut arvontakin!
 Toinenkin uusi tulokas, siskoni otti tälläisen, nykyään ruikkivan Pörrin ;D

 Sitten tulikin joulu ja nyt alkaa uusi vuosi!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!