torstai 9. tammikuuta 2014

Kissaongelmia...

Todellakin sellaisia! Kunpa tulis pian kesä, jotta osa kaneista menis pihalle, niin ei ton kissan kanssakaan tarttis hirveesti sohlata! Se ei tee muille mitään (tai en ole ainakaan nähny) kuin Pörrille ja Myrskylle... Tekeeköhän se pitkä turkki siitä jotenkin mielenkiintosemman? 
Ei se muuta tee kuin läpsii tassuillaan kaneja pepusta, mutta pelkään, että jonakin päivänä se käyttää kynsiään myös. Pitää siis suunnitella jonkin näköiset suojat noihin häkkeihin -_- Muutenkin Bellan häkkiin pitää laittaa suojat, sillä se on sellainen sottapytty ettei muut kanit saa kohta raitista ilmaa :D 

Olenkin jo miettinyt ensi kesän asumisjuttuja. Sen tiedän, että Myrsky ja Lady muuttavat kesäkanilaan. Ne kerran ovat tottuneet siellä kesänsä viättämään. Pörri saa pysyä sisällä, kuten myös Elmeri. Bellasta en oo varma.. Se kuitenkin luultavasti jää sisälle, jos vain mahdollista. Muokkaan sille todella ison häkin kanihuoneeseen. Pörri käy luultavasti kevään/kesän aikana menettämässä pallinsa, joten se koitetaan tutustuttaa jompaan kumpaan tytöistä, kuin myös Myrsky. Elmeri elää yksin, ei olisi hyötyä leikata, kun ei riittäisi kaveria. Se on ihan onnellinen yksinkin.


Ja olemme alustavasti sopineet Weeran kanssa uuden astutus ajankohdan. Helmikuun keski/loppuvaiheilla ajattellimme yrittää. Otan tällä kertaa myös Bellan varoiksi mukaan, jos Lady ei taaskaan osoita minkään näköistä positiivista kiinnostusta Pyryä kohtaan! Sen kuitenkin näkee sitten kun sen aika on.

Voisin tehdä toivekuvapostauksen, jos tällä kertaa tulisi toiveitakin? Eli jos tahdot nähdä jonkin tietyn kuvan jostain, pistäppä se kommentteihin!

Esim:
Pörrin valjaat
Kissa
jnee :)

4 kommenttia:

 1. Pörrin valjaat
  Kissa (joo oli pakko xD)
  Myrskyn ruokakuppi
  Ladyn häkki
  Kanien hihnat
  Kanien lempiherkut

  Siinä jotai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii :) Lisätkää muutki ideoitanne!

   Poista
 2. Me ollaan opetettu kissoille, että kaneja ei kiusata. Jos kiusaa niin nappaan niskavilloista kiinni, sanon lujaa EI, ja häädän pois. Nykyään meidän kissat kunnioittaa kaneja todella paljon, ehkä jopa pelkää niitä :D Kaneli kerran ruiskaisi pissat Kingin päälle joten en sinänsä ihmettele että pelkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vikistä :) Meidän kissa tuosta kuitenkaan kovin paljoa hätkähdä, sellainen vintiö kun on!

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!