lauantai 11. tammikuuta 2014

Ei, tää ei saa loppuu tähän!

Olen ollut surullinen ja itkenyt pian kaksi päivää putkeen, nyt vasta alkaa helpottaa, kun olen miettinyt asioita. Tarvitaan ihme, joka pelastaisi oman rakkaimpani. Jos tätä ihmettä ei tapahdu seuraavina kolmena-neljänä päivänä, päästämme Myrskyn paremmille porkkanamaille. Tänään se sentään nieli lääkkeensä,mutta eilisestä mennyt vain huonompaan päin... Kukaan, ei kukaan pysty paikkaamaan sitä aukkoa jonka Myrsky lähtiessään jättää, kun se aika tulee. 
Mietin juuri tänä aamuna, hyvää vuotta seuraa perässään epäonni! Vuosi 2011 oli ihana, kaikki olivat terveitä ja hyvin voivia, myös silloiset gerbiilit ja hamsterini. Vuosi 2012 alkoi ikävästi, 7kk ikäinen hamsterini sai jonkin kohtauksen ja kuoli. Sinä vuonna keväällä toinen gerbiileistäkin menehtyi, ja lopulta syksyn tullessa toinen oma gerbiilini veti viimeisen henkäyksensä. Kunnes pääsin yli gerbiilistäni, kanimme saivat poikasia, ja siitä alkoi onnea tuova vuosi 2013. Se vuosi oli ihana, uusia kaneja, kavereita ja mikä tärkeintä kaikki terveinä! Tästä vuodesta en odota enää mitään kivaa.
Se ei oo liikkunu tosta tänää oikeen yhtään :(
Toivon, että muut kanit ovat/pysyvät terveenä! 

Mutta niin kävimme kaupoilla ja ostin Rabbit Royalea ja kynsisakset!Tuli haikea olo tekstiä kirjoittaessa :( En välttämättä tällä mielialalla jaksa Ladyn häkkiesittelyä väsätä, mutta saa nähä jaksanko huomenna.

Moikka

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti Myrskyn tila paranee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoahan aina voi, pahalta alkaa näyttää :'(

   Poista
 2. Pöh, haluat vaan uuden kanin tilalle? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just sanoin ettei Myrskyä korvaa yksikään muu eläin/kani! Enkä halua enempää kaneja!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sitä samaa... Eipä oo huonommaks/paremmaks menny :/

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!