tiistai 7. tammikuuta 2014

Seuraavien näyttelyiden kokoonpanot

Olen jo ainakin alustavasti suunnitellut minulle matkaseuralaiset Lempäälän näyttelyihin. Jos vaan äitini ja/tai siskoni lähtee mukaan, otan 3 pupua, mutta jos joudun menemään yksin, tulee vain yksi kani (joka on sitten luultavasti Elmeri). Kuitenkin suunnittelen sen niin, että joku minun mukaani lähtee :) Ensinnäkin puput, jotka olen kanssani suunnitellut matkaan lähtevän;
Myrsky lähtee ainakin! Haluan sille mahdollisimman paljon näyttelykokemusta, ja ihan siksi, että se on mn tärkein ja rakkain kani!Bella ei ole vielä täysin varma, voi olla, että vaihtuu Elmeriin, riippuu ihan siitä mihin tuo sen käyttäytyminen etenee :)
Pörri on Myrskyn kanssa varmasti lähdössä mukaan! Ihan sen takia, että haluan tietää mitä tuomari siitä sanoo! Koska olen jo alustavasti suunnitellut sille keväällä jotain kivaa puuhaa :)

Eli tälläiset ovat suunnitelmat! 
Pörrille olen jo suunnitellut valjaiden tilausta, kunhan vain osaan päättää minkä väriset tälle herralle olisi kivat.. Ja, että otanko H vai Lapavaljaaat.. Sanokaa te, minkä väriset valjaat sopii siniselle urokselle?

No mutta tässä oli tälläinen pikku postaus, ja nyt; Mitä videoita, postauksia jne haluisitte nähdä!!!??

2 kommenttia:

  1. Minusta pörrille sopis liilat tai siniset valjaat!:3 kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä oon ittekki miettiny liilaa, ja kans tota sinistä, mutta Myrskyllä on siniset ni en haluu samanlaisia! :) Liilat ois kyl aika söppänät ;3

      Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!