maanantai 8. elokuuta 2016

Kesäloma ohi!

Kesäloman kaksi viimeistä päivää ovat käsillä, sillä keskiviikkona on palattava koulun penkille.  Kenen muun mielestä kesä meni tällä kertaa todella nopeasti? Kerrataanpa vähän mitä meidän kesään kuului, koska en paljon kesällä edes postaillut!
Kesän alussa minulla on heti töitä, ja jo ennen kesäloman alkua Fiona muutti Helsinkiin, Vantaalle kesän ajaksi. Työ kesti kaksi viikkoa, jonka jälkeen minulla oli vapaata, aikaa kaneille toiset kaksi viikkoa. Kävin kahden viikon aikana Helsingissä kerran katsomassa kavereita ja Helsinkipäivän konsertissa Kaisaniemessä.
Kävimme myös siskon kanssa Säkylässä kuuntelemassa Sannia. Tähän pieneen lomapätkään mahtui myös kesälomareissu Hämeenlinnaan. Kanien kanssa tuli oltua jonkin verran.

Heinäkuun alussa mulla alkoi taas työt. Heinäkuun alussa Fiona oli saanut Vantaalla kolme pientä poikasta. Nikitan kanssa kävimme kanileirillä Rengossa 15-17.7. Tutustuimme kumpikin uusiin tuttavuuksiin leirin aikana! Heti seuraavana viikonloppuna suuntasin Helsinkiin, sillä pääsin vihdoin katsomaan Fionaa ja pieniä!

Nyt olen vain lomaillut, olemme tosin äidin ja siskon kanssa käyneet Helsingissä shoppailureissulla lähinnä kouluun uusia vaatteita. Nyt enää pari päivää lomaa jäljellä, niin se kesä vain meni. Enää reilu kolme viikkoa, niin mä muutan kanien kanssa ekaan omaan asuntoon! Fionakin palaa silloin luultavasti kotiin. 

Miten teidän kesä meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!