perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kuulumisia kuvien kera

Hei vain! Nyt on ollut pitkä väli taas edelliseen postaukseen, mutta nyt mä oon taas täällä. Kanien kanssa on tullut touhuttua samaan tapaan, paitsi, että olimme Nikitan kanssa kanileirillä viime viikonloppuna. Leiri oli Suomen Lemmikkikanit ry;n järjestämä ja se oli Rengossa.
Leirillä oli mm. mininäyttely, josta Nikita sai 91 pistettä, joka on ihan hyvä, sillä neiti vaihtaa ahkerasti karvaa tällähetkellä. Näyttelyn lisäksi oli estehyppyä, jossa Nikita loisti ja hyppi esteitä eliittikorkeina. Leirillä askarreltiin myös muutamia leluja kaneille. Aktivointipeli ja heinäporkkana olivat oikein kivoja askarrella.
Eilen otin kanit hihnan päähän juoksemaan ja hyppimään hieman esteitä. Bella hyppi vain kaksi kertaa, mutta kummallakin kerralla tuli esteen yli! Nikita hyppeli oikein hyvin, meidän vaikeinta estettä täytenä. "Kutonen" on täyspitkänä n. 80 cm pitkä ja korkeimmat puomit tulevat n. 60cm korkeuteen. Neiti jätti myös hieman ilmavaraa. Hyppyloma on tehnyt hyvää, siitä puheen ollen, elokuun jälkeen pääsemme toivottavasti kisailemaan! Muutamia kuvia tuli myös eilen napattua:
 Olen kuivatellut kuivurilla aika paljon kaneille herkkuja. Nyt viikonloppuna olisi vihdoin tarkoitus mennä katsomaan Fionaa. Fionakun on nyt kesän Helsingissä, eli virusalueella se ei ole päässyt nauttimaan kesästä edes tuoreiden kautta. Mä kuivattelin apilaa toissapäivänä, jotka ajattelin viedä Fipsulle ja muille siellä oleville pupuille :) Eihän ne tuoreita ole, mutta parempi kun ei mitään.

 Olisi mukava kuulla mitä postauksia haluaisitte minun tekevän? Tykkäättekö kuulumispostauksista, vai mistä? Ps. ajattelin järjestää pienen arvonnan, jos saamme 120 seuraajaa blogin puolelle :)1 kommentti:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!