torstai 16. huhtikuuta 2015

PetExpo 2015

 Nyt on jo toivuttu pitkästä, mutta upeasta viikonlopusta, jonka vietin messuilla. Mukanani oli Nikita, ja myös Bella, joka tosin vietti viikonlopun uroksen luona. Siellä onnekseni tärppäsi useammankin kertaa, joten voimme odotella kuukauden päästä pieniä pupuja :)
Suomen Lemmikkikanit Ry:n paijauspupu :3
Viikonloppu oli ihana, ja olivatpa nämä mun ekat messut, johon osallistuin kanin kanssa.Perjantaina pakkasin kanit boksiin ja lähin kohti Helsinkiä. Vein Bellan messarille (jossa uroksen omistaja oli) ja jatkoin itse matkaa Nikitan kanssa. Yövyimme Miian luona. 
(c) Karoliina L.
Lauantaina helppo luokka oli ihan viimeinen, helppo suora. Suoralla Nikita meni hienosti kahdella virheellä paremman kierroksen. Yhden virheen takia ei siis tullut klassausta!
Sunnuntaina oli helppo mutka, jota Nikita ei osaa, koska en itsekään osaa :> Ei sieltäkään kuin kolme virhettä tullut, joten on sekin hyvä :)
(c) Karoliina L.
Petissä meni hyvin, vaikkei mitään voittoja tullutkaan. Käsiteltävyydestä olen todella yllättynyt! Toihan on melkein sama mitä Bella tai Lady kotona käyttäytyy.. Ja Nikita tosiaan on kotona ihan hulivili!
 En ostanut messuilta, kuin tuon lelun. Nikita voitti kauniista silmänympäryksistä tuon siemenseospussin. Genesikset oli jaettu häkkien päälle ja sydänkulhot ostin kirpparilta ;)

Mun tosiaan piti kuvata myweek, mutta se meni vähän plörinäksi. En jaksanu messuilla kuvata melkein mitään. Mutta haluaisitteko tulevista Nokian kisoista jotain kanien päivä videota? :)

(pahoittelen kuvien laatua, mutta en jaksanut ottaa messuille järkkäriä jne)

8 kommenttia:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!