sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Ekat ulkokisat!

Eilen oli todella kivat kisat Nokialla, Näki paljon kani-ihmisiä, sekä kaneja ja ilmakin oli mahtava. Aamulla lähdimme kahdeksan aikoihin matkaan, kahden kanin kanssa. Kyllä, Åsa jäi kotiin sille tulleen valetiineyden myötä. Pörrillä kisat menivät penkin alle, joka ei kuitenkaan minua sinäänsä haittaa, eihän Pörri mikään estetykki muutenkaan ole. En usko, että viedään Pörriä enää kisoihin, koska ei se siellä olosta ainakaan nauttinut.
 Lämpässä Nikita veteli jo tosi komeita loikkia. Vielä ennen eilisiä kisoja luulin, ettei Nikita ymmärrä mutkien päälle, mutta mutkarata meni paljon paremmin kuin suora. 
Suoralla ensimmäinen kierros mentiin kuudella virheellä, ja olin aika pettynyt siihen. Kisat olivat kuitenkin Nikitan ekat ulkokisat, joten menin innolla koittamaan toista kierrosta! Nikita paransi kolmeen virheeseen, joista muutamia olisin korjaamalla voinut välttääkin.

Mutka meni paaaljon paremmin. Eka kierros kahdella virheellä, ja olin jo tästä tuloksesta iloinen, mutta vielä iloisempi olin kun oltiin päästy toisella kierroksella viimeinenkin este, sillä sieltä tuli vain yksi virhe. Nikita sai myös kunniamaininnan hienosta radasta ilmeisesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!