lauantai 17. tammikuuta 2015

Rentoa meininkiä!

 Teen nyt pitkästä aikaa tavallisen kuulumispostauksen, vaikkei tänne nyt mitään maata mullistavaa kuulukaan. Esteitä ollaan tiiviiseen tahtiin hypitty ja harjoiteltu :)
Nikita menee nyt 50cm korkeutta ja saman verran pituuttakin on kerran päästy. Åsa menee melkein yhtä hyvin 40cm pituutta ja korkeutta. Ja ihmeenä sekin, että Bellakin suostuu nykyään taas hyppimään. Sekin hyppää helpon tasoisia esteitä ja hyvin!

Kahdet (oikeastaan kolmet) kisat jo tiedossa, niinkuin olenkin jo maininnut. Raisioon tulen ehkäpä kolmen kanin voimin. Nikitan ja Åsan, sekä ehkä Bellankin nappaan mukaan. Klaukkalassa on sitten seuraavat kisat, joihin lähden matkan takia enintään kahden kanin kanssa, ja ne ovat luultavimmin Nikita ja Åsa. Siellä on myös pet, niin saatan jälki-ilmolla riippuen kanien määrästä pistää toisen tai molemmat sinne :) 
Facebookissa estekanien sivuilla oli myös Suomen Mestaruus kisojen paikka ja aika, ja ne ovat sopivaisesti Maskussa, joten sinne on pakko päästä. Ne kuitenkin ovat vasta kesällä, joten en suunnittele niitä nyt paljoa vielä.
Kotipuolessa ei ole tapahtunut paljon mitään ihmeellistä, jollei laske mukaan Zeldan karkailua.. Myös näiden karkailujen takia (ekan yön karkailu, jolloin huomattiin et se pääsee häkistä pois) se saattaa olla tiine, toivottavasti kuitenkaan ei ole. Kun huomattiin tämä karkailu, pistimme tietty kanihuoneen oven etee kantobokseja, ettei se pääse enää poikien puolelle, vaikka kanihuoneessa irti olisikin.
Elmeri, Lady ja Pörri, käytävän kolmikko, elelevät täysin normaalia kotikanin elämää. Niille en ole suunnitellut tapahtumiakaan, sillä esteille näistä ei olisi, ja moniin näyttelyihinkään niitä en ole raijaamassa. Pörrin ja Ladyn kanssa käydään tän vuoden puolella ehkä 1-2 näyttelyssä, mutta muuten saavat olla rauhassa kotipupuina :) Elmeri sopii sylipupuksi, eikä sitä viitsi turhaan näyttelyihin raijata :)

Minulla olisi intoa tehdä videoita, olisko teillä ideoita tai aiheita niihin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!