lauantai 31. toukokuuta 2014

Kesäloma!

Tää on nyt sitten viiminen postaus, ennen riparia. En mene kovin innoissani leirille, sillä olen kipeä. Kurkku on käheä, nenä on tukossa ja tuntuu kuumeiselta, mut pakko mennä. Tosin haluun sen nopeesti pois alta :) Lepään tän ja huomisen, niin ehkä on jo parempi olo maanantaina.
Tänään tosiaan todistukset kourassa käveltiin koulun mäki alas! Minulla onnellinen hymy kasvoilla, sainhan ensimmäisen kymppini ikinä, kuviksen valinnaisesta :) Todistukseni keskiarvo oli 8,2 sama kuin viimeksi. Seuraavana keväänä saankin päättötodistuksen ja siihen yritän tsempata ja saada keskiarvokseni 8,5!
^Postauksen kuvat ovat jälleen vanhoja, sillä uusia ei ole tullut otettua.
Ajattelin hiukan kertoa kesän suunnitelmista teille tässä postauksessa. Ensi viikolla menen siis riparille, jota sitten seuraa konfirmaatio. Sen jälkeen alkaa oikeastaan varsinainen lomaloma :) Ensiviikolla kotiutuu myös uusi tyttöpupumme Zelda. Zelda on mustaperhonen, ja rodultaan leijonaharjas x esteristeytys. Kanimäärän lisäystää saattaa myös aiheuttaa Ladyn poikaset, mikäli niitä syntyy viikonloppuna. 
Heinäkuussa olis tarkotus käydä kesätöissä ja tavata kavereita. Olen nimittäin menossa Veeran luo, sekä kaverini Sonjan kanssa nähdään ja shoppaillaan. 
Jos kesälle johonkin väliin mahtuu tai löytyy näyttelyitä, olisi kiva piipahtaa Åsan ja Bellan kanssa niissä, ehkä myös Pörri ja Zelda voisivat tulla petteilemään. Toki kesään kuuluu nukkumista pitkään, valvomista myöhään, löhöily, kanien kanssa leikkiminen, uiminen yms muut normit asiat :)

Mitä te aiotte kesällä duunata? :)

3 kommenttia:

  1. Mä aion treenata esteitä Milan kanssa. Käyn ehkä myös kisoissa/näyttelyssä :)

    VastaaPoista
  2. Kania pitäs opettaa esteille, kun ei se niitä vielä ymmärrä, vaikka taito siltä löytyykin...
    Sit luen blogeja,reissaan, löhöön, koitan muistaa lenkkeillä ja venytellä yms...

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!