lauantai 1. helmikuuta 2014

Ulkoilua kylmässä säässä ja suunnitelmiin muutoksia :)

Päätimme astuttaa Bellan sittenkin kääpiölupalla, jotta tulee rotukaneja, on helmpompi myydä jne. Mutta niin kavereilta saadaan astutukseen musta kääpiöluppa poika, Nano. Käväistiin siskon kanssa tänään sitä katselemassa, ja mukavalta, joskin hieman aralta tuo vaikutti. Kuitenkin se oli ystävällinen ja luottavainen, saman tyylinen kuin Bella, joten päätimme, että kokeillaan sillä pojalla. Sain luvan käyttää Liisan kuvaa hänen blogistaan, kuvaa klikkaamalla pääsette hänen blogiinsa!

Nano-poika :3


Nanon papereita katselin, ja värejä siellä olikin aikamoinen sarja! Ensinnäkin se on itse musta, ja sen poikueessa on tummaa ruskeasoopelia. Sen suvussa on siamsoopelia, valkoista ps:sää, ruskeasoopeli & white, sininen, mustaviittakuvio ja sininenviittakuvio. 

Tuleva mamma Bella :3


Bellan suvussa taasen on vain isabellaa viitalla ja ilman, mutta tiedä sitä minkä väristä sakkia syntyy. Kuitenkin omaan tarkoitukseen poikaset tulee, niin värillä ei sen kummemin ole merkitystä. Minulle tärkeintä on luonne ja ennen kaikkea terveys!


Jos olet kiinnostunut maaliskuun puolella syntyvistä luppalapsista, laitathan minulle viestiä sähköpostilla? suvi.viikila@gmail.com

Sitten ulkoilukuviin, joita jo yhden tuohon laitoinkin. Bella ja Elmeri olivat ulkona, ja ainakin Bella meni kuin tuulispää ympäri pihaa. Minä ulkoilutan niin, että päästän hihnasta irti ja kani menee hihna perässään. Näin ne saavat vapautta, mutta eivät pääse karkuun. Ladya en viitsi ulkoiluttaa, kun se näin talvella palelee, ja Pörri ei osaa vielä olla valjaissa.
 Siinä oli hiukan kuvia ulkoilustamme. Otan piakkoin kuvia myös Pörristä ja Ladysta, kun päästän ne juoksemaan yläkerrassa! Olisiko teillä postaustoiveita? Saa olla video/teksti/kuva toive, yritän toteuttaa niitä mahdollisuuksien mukaan ja lähiaikoina! Kiitos, muuten isosta lukijamäärästä!

muistakaahan osallistua arvontaan! linkki vasemmassa yläkulmassa !


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Just sellasen tein, mut voi tehdä uudenkin, kun pakkaset laskee :)

   Poista
 2. On kivaa odottaa minkä värisiä poikasista tulee! (:
  Ja ihania kuviakin on! Minäkin pidän kaniani kesällä pihalla "vapaana", silleen että hihna tulee perässä, mutta talvella en uskalla, koska kuitenkin sen verran arvaamaton on tuo minun kanini, että varmaan lähtisi metsään päin hyppimään, josta sitä on vaikeaa saada kiinni lumikasojen seasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja niimpä!
   Kiva, kyllä mä uskallan talvellaki pitää! Kannattaa hankkia melkopitkä hihna, on helmpompi saada kiinni :)

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!