sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tytöt pomppii sisällä ja Elmeri ulkona!

Kuten lupasin teen tytöistäkin juoksutus postauksen, joskin tähän myös poikia aion tunkea mukaan. Elmeri osaa jo hyppiä tosi hienosti, menee jo kahta estettä peräkkäin. Harjoittelemme esteitä kesän kanileiriä varten! Ja muutenkin, olis toiveissa päästä kisaradoille asti. Elmeri menee esteet hihnalla ja ilman, ilman on kivempi harjotella, mutta hihna tulee kyseeseen, koska kisoissa käytetään hihnaa.

Tosiaan tänään satoi, mutta välillä sadekin piti taukoja, niin päästiin Elmerin kanssa ulkoilemaankin. Lumet sulavat kovaa vauhtia, joka on minulle hyvä, koska ootan kesää! Käytiin Elmerin kanssa pellolla ja metsässä, mutta Elmeriä rupesi paleltamaan nopeasti (märkä turkki), joten jouduin tuomaan pojan sisälle. Elmeri osaa muuten tulla portaatkin ylös! :D

Pörri on oppinu oleen jo useemmin pissimättä vapaana :3 Tilasin muuten valjaat niin Pörrille, kuin Bellallekin! Ne tulevat joko ensi viikolla, tai sitten talvilomaviikolla, joka on viikon päästä. Ängen nyt nää kaikki jutut samaan postaukseen, sillä mulla on tänä viikon loppuna riparin oppimisviikonloppu.. Mut arvatkaapas kuka meni unohtamaan sen? MINÄ! Joo, tänään en sitten mennyt, kun mulle soitettiin päivän loputtua, että miksen menny. Joudun sit korvaan sen joskus. Eli siis joo huomenna oon siis sinne menossa, enkä kerkiä Elmerin ulkoilua omaan postaukseen tunkee. Toivottavasti teitä ei haittaa!
 

Ladyn kanssa kokeiltiin esteitä, ja hyvinhän tuo hyppi vuoden tauon jälkeen. Vaikka Elmeri vetääkin taidokkaammin, olen todella ylpeä tästä tyttösestäkin! Kun Lady oli hyppinyt ja kuljeskellut kanihuoneessa jonkin aikaa päästimme tulevan mamman juoksemaan, se olisi mieluummin napostellut herkkuja ja nukkunut uuden koppinsa päällä!

 Ja senpä takia siitä ei tullut paljon kuvia... Jospa ensi kerralla sitten? :D
 Olen huomannut Ladyn viime aikoina hakevan huomiota toisilta kaneilta häkin lävitse, ja myös ihmiset kelpaavat paijaajiksi. Olenkin jo alustavasti suunnitellut Bellan poikueesta sillekin kaveria, mutta saa nähdä mitä vanhemmat sanois toisen poikasen kotiin jättöä.. Lady kuitenkin nauttii vapaaksi pääsystä yhtä paljon kuin muutkin, mutta häkissä sillä tuntuu olevan välillä tylsää.. :( Yritän parhaani mukaan paijailla ja antaa herkkuja tälle ihanuudelle <3

Nyt mua väsyttää ihan hirveesti, joten enköhän minä mee peseen hampaita ja nukkumaan, jotten kuorsaa siellä kirkossa huomenna!
2 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo Ladyn hyppiminen näyttää! :)
  Minullakin on n. 2-3 kertaa riparin korvaamista kun meillä oli todella paljon säätöä ripariryhmän vaihtamisessa, eivät osaa edes papit meille neuvoa mistä saataisiin leimakortit jotka jo muilla on muttei minulla ja ystävälläni, todella sekavaa touhua.D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Kiva, mullakin tuo korvausmahdollisuus menee vasta 2 kuukauden päähän -_-

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!