perjantai 10. tammikuuta 2014

Myrsky pieni!


"Myrskyn pää on ollut tänään vinossa, ei pysy hyvin pystyssä, kiertää hieman kehää. Muut perheen kanit kunnossa. Vastaanotolla reipas ja istuu ja liikkuu suht suorassa. Oikeassa takajalassa ns kannassa on haava, joka vuotaa melko runsaasti. Ei arista jalkaa, ei turvota tms, saattanut loukata jalan matkalla tai kotona. Haavaa kannattaa puhdistella esim laimennetulla betadinella tai painella keitetyllä ja jäähdytetyllä vedellä. 
Aloitetaan antibioottikuuri, resepti ohessa.
Kyseessä voi olla sisäkorvan tulehdus tai jokin muu tasapainohäiriö tai esim bakteeritulehdus. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, tai Myrskyn yleiskunto heikkenee, ottakaa uudelleen yhteyttä.

Hyvää jatkoa!"

Toivottavasti se sitä onkin, eli hyvää jatkoa! En halua menettää rakastani, se on vasta alle 2 vuotias! Tämä vuosi on alkanut erittäin huonosti! Muutama eläin menehtynyt, yksi (tuntemani) ihminen menehtynyt ja nyt tämä Myrskyn juttu! Kyllä pidin viime vuoden alusta 100000 kertaa enemmän... Meillä oli poikasia, kaneilla kaikki hyvin jne.. Myös ihmisillä oli kaikki hyvin! Toivon kovasti Myrskyn paranevan antibiooteilla, sillä itselläni on 15 vuotis syntymäpäivätkin ensi viikolla, ei olisi kiva viettää niitä surkeissa merkeissä. Toivokaamme kaikki nyt Myrskylle pikaista paranemista!

<3: Suvi ja toipilas!

9 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ihanalle Myrskylle ja voimia alkuvuoteen vaikka alkanutkin huonosti :)

  VastaaPoista
 2. Paljon voimia sinulle ja Myrskylle <3

  VastaaPoista
 3. Voi Myrsky-parkaa! D: Paranemista, toivottavasti diagnoosi on oikea ja toivottavasti Myrsky paranee. Paljon voimia ja vielä suurensuuri hali *halaus*. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Huonolta kuitenkin vaikuttaa :(

   Poista
 4. Harmi Myrskyä tuli jotenkin itku vaika ei oo mikään marsu kuolut :(
  ja voitko käydä mun Blogissa . osote > marsu possut <

  VastaaPoista
 5. Meillä oli myös Vilpulla sisäkorvan tulehdus. Vaikka ei liikkunut pakollista enempää, oli kuitenkin reipas, sai koskea ja nostella ja pisti kyllä vastaan (ei oo koskaan sylikani ollut). Jos oli kuitenkin pakko liikkua ruokapaikalle ja vessiin, meni myös kehää horjuen ja pää kallellaan. Noin viikko meni ja pupu juoksi onnellisesti ja veti ilohyppyjä sen minkä jaloistaan pääsi ja monotti koiria. Oli selvästi terve! Tsemppiä teille!

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!