keskiviikko 21. elokuuta 2013

Rallia nurmikolla

Nyt kerkeän kirjoittamaan ja kuvittamaan lupaamani postauksen. Kaikki kanit (myös Myrsky !!?) ovat olleet lähipäivinä valjaissa ulkona. Myrsky ekaa kertaa elämässään, ilman, että riuhtoo itsensä irti valjaista, olen niin ylpeä mun pienestä pallosta <33 Myrsky ja Lady saivat ulkoilla yhtä aikaa, jotta Myrsky voisia turvautua kaveriinsa, mutta Elmeri on jo tottunut nurmen tallaaja, joten pojalta se menee kuin vettä vaan :D

 Awws :3 Ei voi olla söpömpää <3 Mummi osti joskus kirpparilta meille (eläinten käyttöön) tälläsen Puuhapete tyynyn, no Elmeri on rakastunut siihe <3
 Siinä mun oma poju, se oli ihan kiltisti, eikä repinyt miltei olenkaan, law ya <3
 Ladylla oli vauhti päällä, ja se lainasi tällä kertaa Myrskyn "turva" valjaita, joita Myrsky ei ole käyttänyt vielä koskaan :D Ladylla on oikeasti sellaset valkoiset, jossa on eri värisiä tähtiä, niin sellaset lapavaljaat :) Niinkun muillaki!
 Elmeri oli ulkona, kun oli aamukastetta nurmikossa, ja eikös poju ollut litimärkä kun sisälle päästiin :D

Kaikki kanit tykkäävät olla ulkona, niin kopissa kuin valjaissa, kukin enemmän tai vähemmän :) Nämä kani kuvat olivat järkkäri laatua, sitten kännykkä laatua: (nokia lumia 610)
 Tääläinen hirvitys asuu meidän kirsikkapuun alla, yök! >.<
 Pupuille ämpärillinen tuoretta syötävää :)
Tässä kaikessa komeudessaan (xD) ulkohäkkimme. Ulkonäöllisesti ei ehkä paras, mutta kestävä ja hyvä, ja tilava ! kiitos papalle.


Olen nyt ollut kipeänä, mutta huomenna koulu kutsuu, joten seuraava postaus varmastikin viikonloppuna (?), mutta kommentoikaas mistä haluisitte lukea, katsoa videota/kuvia? Kanilan siivous, hoitotoimenpiteet, kanien tavarat??? Kertokaas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!