sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Onnistumisia

 Eilen lauantaina oli taas pitkästä aikaa kilpailut sekä näyttelyt joihin osallistuimme kolmen kanin voimin. Nasse ja Nikita osallistuivat esteille sekä näyttelyihin ja myös Bella pääsi pöydälle ihastuttamaan tuomaria. 

Koska olin näyttelyissä toisena vastuuhenkilönä, saavuimme ensimmäisenä paikalle avaamaan ovet ja laittamaan pöytiä kuntoon. Pian myös estepuolen väki saapui paikalle ja menin auttamaan ensimmäisen radan - eliitin kokoamisessa, jotta kisat saadaan käyntiin.

Pian radan kuntoon saannin jälkeen alkoi sataa, ja oikeastaan koko päivän tuli välillä ihan kunnolla vettä alas. Se ei kuitenkaan haitannut. Eliitin jälkeen oli helpon vuoro, jossa meillä kilpaili siskoni kani Nasse. Nasse meni yllättävän hyvin ja olen pojasta kovin ylpeä. Ensimmäinen kierros mentiin yhdellä virheellä ja toinen kolmella. Arvosteluluokka oli B, joten tulokset laskettiin yhteen. Klassauspiste sieltä kumminkin tuli ja näin ollen Nasse siirtyy kisaamaan keskivaikeaa mutkaa.

 Harmittavasti kun kenttä oli märkä, Nasselle tuli miinusta näyttelyissä märistä ja likaisista tassuista. Nasse sai kuitenkin  92 pistettä ja jonkun lahjoituspalkinnon :) Seuraavaksi oli Nikitan vuoro käydä pöydällä. Nikita sai hienot 93 pistettä ja kehuja käsiteltävyydestä. Nikitalle lähti mukaan myöskin lahjoituspalkinto.  Heti pöydältä nappasin neitosen valjaisiin, sillä korkeushyppy oli alkamassa.

Tämä oli Nikitan ensimmäinen kerta, kun kokeilimme kisoissa korkeushyppyä. Aloitimme 40 cm korkeudesta ja pääsimme aina 60 cm asti. Nikita on nyt siis klassauksen verran lähempänä pääsyä eliitti korkeuteen. 

Kun Nikitan kanssa kisaaminen korkeudessa päättyi, lähdin katsomaan millaiset pisteet Bella sai. Bella sai myös upeat 93 pistettä. Bellallekin oli tullut hienot 19 pistettä käsiteltävyydestä. Nämä olivat Bellan parhaimpia pisteitä näyttelyissä ja olivat muuten ensimmäiset näyttelyt senioriluokassa!


Saa nähdä milloin pääsemme seuraaviin kisoihin, nyt kun pääkaupunkiseudulta ainakin on kisat peruttu RHD-viruksen vuoksi. Harmillinen tuollainen virus. 

Minulla itsellä alkaa kesälomatyöt kahden viikon päästä, koulukin siis loppuu. Minulla on melkein koko kesä töitä. En tiedä kuinka paljon postailen siis kesälläkään, varsinkin jos ei nyt kisojakaan ole. Olen miettinyt kesän jälkeen hankkivani kolmen kanini lisäksi jonkun pienemmän jyrsijän, ehkä hamsterin tai pari gerbiiliä, mutta sen näkee sitten tuleeko sellaista.

Mitä piditte tälläisestä pidemmästä tapahtumapostauksesta? Valitettavasti mistään hypyistä ei tullut videoita sateen vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!