sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Vuoden ekat kisat!Noniin, nyt on korkattu kisakausi Nikitan kanssa! Lähdimme Nikitan kanssa jo perjantaina liikenteeseen ja yövyimme Salossa. Lauantaina aikaisin aamulla lähdimme kisapaikalle Maskuun. Kisat olivat tällä kertaa maneesissa. Oli oikein kiva kisapaikka!
Minulla oli kani vain keskivaikeassa luokassa, joten muiden luokkien aikana katselin muiden suorituksia ja kuvasin eliitistä myös pari otosta.
Nikita oli luokassaan viides hyppijä joten heti luokan alettua otin sen ulos boksista. Se oli lämpässä vähän nihkeä, mutta hyppi kuitenkin jokaisen esteen yli. Ensimmäinen kierros päästiin kuitenkin maaliin asti viidellä virheellä. Olin hyvin tyytyväinen, koska nämähän oli ekat kisat yli kolmeen kuukauteen. Toisella kierroksella neiti yllätti ja hyppi maaliin vain yhdellä virheellä. Näin ollen se sai keskivaikealta ensimmäisen klassauksensa ja sijoittui luokassa toiseksi.

 Ostin reissulta myös kolme hihnaa, jokaiselle puputtimelle uudet. Fionalle tuon monivärisen, Nikitalle lilavalkea ja Bella sai kauniin turkoosivalkean. 
Hypyttelin tänään Nassea ja Fionaa, yrittäen saada selville, kumpi olisi mahdollisesti parempi ottaa Jyväskylään. Kummatkin olivat kuitenkin sen verran tasaisia menijöitä, joten en vielä tiedä kumpi lähtee mun ja Nikitan kanssa kisaamaan. 

Kisakuvat (c) Karoliina L. ja Veera V.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!