tiistai 10. marraskuuta 2015

Lemmikkimessut


 Nyt on lemmikkimessut tältä vuodelta nähty ja koettu. Ihan kivaa oli, ja kanitkin pärjäsivät. Mukana näyttelyissä minulla oli siskoni kani Pörri, koska se sattui olemaan ainut hyvässä karvassa. Lauantaina meni paremmin, tai no lauantain taso oli korkeammalla. Pörri sai huimat 95 pistettä, ja oli näin ollen avointen urosten luokkavoittaja 5 ja se sai myös lahjoituspalkinnon, jota en tosin muista mistä hyvästä. Hyviä pisteitä tuli turkista ja yleiskunnosta, ja niitä mä osasin odottaakin :) Sunnuntaina tuomareilla oli hieman tiukempi linja, ja Pörri sai 91 pistettä. Hyvä sekin, ottaen huomioon, että takana oli pitkä viikonloppu, ja Pörri alkoi olla jo väsynyt. Sunnuntaina Pörri sai lahjoituspalkinnoksi pokaalin upeasta tukastaan muistaakseni. Myös Fiona oli mukana Lemmikkikanien pisteellä, mutta vain paijauspupuna. 
 Nikita oli mukana tietenkin esteillä. Launtaina haimme tuntumaa messuilla kisaamiseen olemalla ulkopuolisina helpossa. Ensimmäisellä kierroiksella Nikita hosui kiireesti maaliin. Monta puomia tippui. Kuitenkin Nikita tsemppasi toiselle kierrokselle ja pääsi maaliin pudottamatta puomin puomia. Sunnuntaina olikin sitten Nikitan oma luokka, nimittäin keskivaikea mutka. Itse en sihteerin hommista ennättänyt Niksua ohjaamaan, mutta kuulemani perusteella Nikita oli edennyt oikein hienosti jo ensimmäisellä kierroksella. Ensimmäisellä kierroksella tuli neljä virhettä, kun taas toiselta vain kaksi. Hyppyloma teki siis pienelle oikein hyvää, ja tästä on hyvä jatkaa.

Seuraavat kisat ja näyttelyt ovatkin jo ensikuussa, sillä itse järjestämäni Euran kisat häämöttävät jo. Sinne mukaan lähtee koko porukka. Luultavimmin kaikki tulevat pettiin ja Nikita pääsee hyppimään :)
 Me saimme koulussa (opiskelen lähihoitajaksi) tehtäväksi tehdä kuvakortit lapsille. Puputyttönä näistä korteista löytyy yllättävästi useampikin pupukuva ;3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!