sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Talvi tulee ehkä tännekkin!

 Eilen tosiaan satoi lunta, aika paljonkin :) Se oli niin ihanaa, koska mä ootan talvee tosi paljon. Silloin uskallan päästää kanejakin vapaaksi ulos, kun kinokset estävät niitä kirmaamasta heti piiloon. 
Tänään pesin kanien pyykkiä reilusti. Tuossa on silti vain murto-osa kanien tekstiileistä. Kaikki räsymatot ovat vielä likaisia, mutta äiti ei anna pestä niitä koneessa, joten pitää oottaa kesää ja pestä matot käsin :/ Tosin, en käytä enää räsymattoja paljoa, kun ne saavat kanien tassut tulehtumaan ja kuivumaan, koviakun ovat. 

En olekaan pitkään aikaan kertonut kanien kuulumisia, enhän? Voisin siis ajan kuluksi kertoa niistä.

Elmerin kanssa ei olla tehty paljoa mitään erikoista. Olen tehnyt sille häkkiin "lämpökopin, koska poika kärsii selvästi kylmästä, Pahvilaatikossa on sisällä filttejä ja muita peittoja, ja kylmimpinä öinä lämmitän lämpötyynyn sille :3

Bellan, Nikitan ja Åsan kanssa oon  yrittänyt tehdä luottamussidettä ihmiseen. Bellan kanssa se onkin onnistunut, sillä neitonen on muuttunut äksystä nuoresta hepuli kanista ns. letkeäksi lupaksi :) Kova työ murkkukanin kanssa on siis auttanut!
Åsa nyt on muuttunut murkkukanista kiimaiseksi kaniksi, ja Nikita on kiltti mutta arka.. Ehkä nekin siitä vielä oppii.

Elmeri on jo ennen, melkein aina ollut kiltti ja luottavainen, mutta näyttelyihin en voi sitä kroppansa vuoksi viedä :/ Se on niin kovin luiseva ja turkki on palautumaton..

Mitä teille kuuluu? Mitä ootte puuhaillu kanien kanssa? Haluisitteko joulukalenterin?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva video mut hei jos kasvatat niitä voikukkia nii älä anna niille kovin paljon vettä, koska ne mun voikukat homehtu :DDD

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!