sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Lemmikkimessut

 Lemmikkimessuilla oli ihan kivaa, tosin odotin enemmän myytäviä kanien leluja, joita ei sitten ei kauheasti ollutkaan. Linnuille suunnatut lelut olisivat tosiaan käyneet kaneille, mutta olivat aika hintavia.
Tapahtuma itsessään oli kyllä aika sitä mitä odotin, ja näin paljon ihania blogien puolelta tuttuja ja muitakin kaneja. Paras oli ehkä englanninluppa(ko?) jolla oli ihan sairaan ihanat ja pitkät luppakorvat <3 Eniten hengailin estepuolella, ja kuvasin kaneja. Multa voi kysyä kuvia, jos tarvitset, sillä minulla voi olla juuri sinun kanistasi kuvia :) Seuraillessani estekisoja, huomasin ja mietin, että kyllä näyttelyt on enemmän mun juttu. Aijon mennä estekisoihin, sillä minua kiinnostaa nekin, mutta tällä hetkellä näyttelyt tuntuu omalta jutulta. Eniten kuitenkin rakastan olla kanien kanssa kotona! Luulen että jos menen estekisoihin, menen ehkä Humppilaan (jos on oikeita luokkia) tai sitten ekat estekisat ovat vasta ensi kesänä. Mutta jatketaampa messuista.
Kanin asento on aika ihana :D 
 Ehdin olla ja katsoa kisoja keskivaikeasta - eliittiin, mutta helppoa en kerinnyt.  Oli kuitenkin kiva nähdä niitä "alansa ammatteja" eli eliittipupuja. 
 Lemmikkikanien pöydällä kävin ihastelemassa kasmirluppia, sekä liityin suomen lemmikkikanit ry:hyn, ja ostin kalenterin, koska sieltä löytyi siskoni kanin kuva :3
 Ostin messuilta kantoboksin, genesistä ja herkkuja :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!