Nikita

                                                                                    NIMI EBERSWALDE
KUTSUMANIMI NIKITA

SYNTYMÄAIKA 4.4.2014

ROTU RISTEYTYS

VÄRI KELTAMUSTAJAPANILAINEN  / LUONNONKELTAINEN PERHONEN

SUKUPUOLI  NAARAS

KASVATTAJA JUSSI TAPANI

Luonne Nikitalla on sitä mitä kanilta haen. Se luottaa ihmiseen, rakastaa huomiota mutta on meneväinen ja energinen estetykki. Se puolustaa häkissään, muuten se on oikein kiltti.

Nikita tuli lyhyellä varoitusajalla, eikä sen tuloa oltu siis suunniteltu pitkään. Sattuneista syistä se kuitenkin meille tuli. Nikita oli ekan vuoden hyvin etäinen ja rasavilli, mutta sitten sen luonne muuttui paljon kiltimmäksi ja se rupesi luottamaan ihmiseen. Vaikka se ei suunniteltu perheenjäsen ollutkaan, en sitä vaihtaisi yhtään mihinkään!

Paljon olemmekin tämän tyttösen kanssa eri estekisoja kiertäneet. Hienosti se klassautui vuonna 2015 keskivaikeisiin luokkiin. Niissä olemme saaneet jo pari kertaa hypätä. Ehdottomasti jatkamme hyppelyä vielä mikäli Nikitaa vielä kiinnostaa! Näyttelyissäkin olemme käyneet, ja perushyviä pisteitä napattu, mutta se energia mikä esteillä on hyvä ei välttämättä ole pettiin parhain juttu.
2 kommenttia:

  1. Ajattelin kysyä nyt sinunkin mielipidettä tähän asiaan kun sinulla sopivasti on samantyylinen kani:) Eli mun pupu on perhoskuvioinen mutta pupulla on eri väri kuin Nikitalla. Eli pupulla on noissa kohdissa missä Nikitalla on luonnonkeltasta niin Spacemanilla on luonnonharmaata, mustaa ja luonnonkeltasta. Tiedätkös tuon kuvauksen perusteella väriä? Tähän samaan laitan vielä että sulla on hyviä postauksia ja videoita:D Harmi etten aiemmin ole huomannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin viestisi vasta nyt, mutta enpä tiedä mikä sen väri olisi... Jotain japanilaista se voisi olla?

      Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!