tiistai 20. lokakuuta 2015

Elämässä eteenpäin ja toivekuvapostaus

Elmerin poismenosta on jo pari päivää. Vaikka suru onkin ollut läsnä ja itku lähellä useampana päivänä, on pakko mennä eteenpäin ja olla iloinen. Muiden pupujen söpö tuijotus ja ruuan hinkuminen saa ajatukset muualle. Pakko ajatella niitäkin, eikä vain jäädä sänkyyn miettimään ja murehtimaan. 
Nyt onkin syysloma, aikaa kuvailla kaneja ja olla niiden kanssa. Päätinkin nyt kirjotella kuulumispostauksen, ja pistää uusia kuvia höysteeksi!
 Nikitan kanssa on ollaan lomailtu, irtiotto esteistä. Pieniä harjoitteluja muistin virkistämikseksi ollaan menty, mutta kisoja ei ole kuukauteen ollut, ja vasta messuilla onkin ensimmäiset kisat. 
Kuvasimme myös siskoni kaneja, ja päätin pistää tänne myös pari niistä esille! Zeldalle kuuluu hyvää, sen lihasmassa on nykyään paljon parempi, eikä se ole enää niin pallero.
Tällä kertaa Åsakin oli kuvauksellisempi, mutta mustasta kanista on silti vaikea ottaa kuvia. Åsankin lihasmassa on parempi, eikä sekään kaulapussista huolimatta kovin lihava ole. 
Toinen siskoni kaneista, Pörri rakastaa ulkona kirmaamista. Pörri lähtee mukaan messuilemaan. Sen ensimmäiset näyttelyt, saa nähdä miten menee.
Valtsu on kiltti pieni poika, joka ei vähästä pelästy. Se luottaa muhun jo nyt kovasti. Olen miettinyt sen ottamista messuille, mutta en osaa päättää.
Bella ja Fiona elelevät yllättävän sopuisaa elämää, vaikka välillä Bellan on pakko näyttää kuka on pomo. Fionalle on luultavimmin löytynyt oma koti, jonne se tämän kuun aikana muuttaa. Ikävähän sitä tulee, mutta uskon olevan sille parempi.
Lady ja Nasse, siskoni kanit, eivät olleet kuvattavana, mutta niillä riittää toisiinsa tottumisessa ihan tarpeeksi hommaa. Ei ne mitään toistensa tappajia, ole mutta eivät vielä sydänystäviäkään.

Olen muuten päässyt myös Faunattaren bloggaajaksi. Se on minusta oikein jännittävää, ja kivaa :) Mukana minun lisäkseni on myös 2 kanibloggaajaa :)

Ajattelin, että voisin toteuttaa TOIVEKUVAPOSTAUKSEN, joten olisi todella kiva, jos pistäisitte kuvaehdotuksia alas :)

1 kommentti:

 1. Hauska kuva
  Suloinen kuva
  Estekisat - kuva
  Näyttely - kuva
  Kanien lempiherkut
  Kanien lemppari tuoreruoka
  Epäonnistunut kuva
  Kanien lempipaikka (tai kanin)
  Ulkoilukuva, joka on mielestäsi onnistunut (ei tarvitse olla paras kuva)
  Kesäinen kuva
  Talvinen kuva
  Kanit jouluna

  Tuossa vähän ehdotuksia. :') Valtsun vika kuva on hirmu söpö! :3333

  VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!