keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kuulumisia!

 Tänään meinasin, et kirjoittelen vähän meidän muitakin kuulumisia, kuin kisa- ja poikasjuttuja. Joku päivä kävimme ulkona siskoni tyttökanien, Ladyn ja Zeldan kanssa. Lady oli yllättävän utelias ja rohkea, yleensä se kun ei liiku mihinkään. Zelda on vähän ruvennut pistämään hanttiin valjaissa, mutta kyllä senkin kanssa pärjää.
 Nikitan kanssa ollaan kotona harjoiteltu KV tason vaikeimpia esteitä. Kyllä nekin alkavat sujua jo todella hyvin, kun vertaa siihen, että vielä vähän aikaa sitten se kompasteli jokaisella pitkällä esteellä!
 Pituutta n. 60-70cm :)
 Korkeutta Nikita on nyt hypännyt 70 cm, ja vähän harmittaa, etten sitä korkeuteen ilmonnut..
 Tuoreita saa nyt kivasti ulkoa, ja niitä kanit saavat muutaman kerran viikossa. Pihlaja, mustikka, maitohorsma ja vadelma kuuluvat meillä perustuoreisiin, ja niistä kanit pitävät. 
 Minulla on pari isompaa videota tulossa, toinen kuvataan jo viikonloppuna yhdessä Veeran kanssa, ja toinen saa odottaa vielä hetken. Mutta silti haluaisin kuulla mitä postauksia te haluaisitte lukea tai katsoa. Videoiden teko sekä tekstin kirjoittaminen, kumpikin onnistuu!

 Yhtä juttua varten siivosin yhden ulkohäkeistämme, pesin sen oikein kunnolla mäntysuovalla. Laajensin sitä myös samalla kompostikehikoilla. Viikonlopun videossa näätte, miksi näin tehtiin. 
1 kommentti:

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!