tiistai 14. lokakuuta 2014

Näin meillä, miten teillä?

 Otin kuvia kanieni häkeistä, ja päätin pistää niitä tännekin. Minä en jaksa kuvailla häkkiesittelyjä, koska ne eivät paljoa muutu, ja saman te näätte kuvista. Sitä paitsi ilman salamavaloa, videoissa ei paljoa mitään näkyisi.  Ihan ylimpänä on Bellan ja pesueen häkki, juuri siivottuna. 
 Elmerin häkki sai uuden maton. Minusta häkki näyttää nyt ihanalle pyöreine mattoineen.
Nikitan häkki on suurin, sillä sillä on kompparihäkki. Olette kuvista varmaan huomanneet ihanat ruokakuppien alusetkin. Muuten, tein ostosvideon, jonka löydätte tubesta :)
Viimeisenä Åsan häkki. Siinä ei ole mitään ihmeellistä :)
 Lopuksi vielä kuvia kaneista :)

 Pian alan syöttämään kuivatettuja herkkujakin pupuille, sillä meillä päin ei ulkoa saa muutakuin oksia, ruohoa sekä varpuja enää. Kuitenkin varvut varsinkin menevät alas hetkessä :)


8 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä siellä sun kaneilla! Kivaa päästä ens kesänä kattoo ihan omin silmin ;D. En jaksa alkaa tässä nyt selittelee miten mun kanit asuu koska u know...

  VastaaPoista
 2. Eikö Pörri, Zelda tai Lady ole sinulla?

  VastaaPoista
 3. Ei :) ne on mun siskon, joka on vihdoin alkanut itse ottaa vastuuta niistä. En nää tarpeelliseksi kertoa blogissa niistä kun en tee niiden kanssa juuri mitään.

  VastaaPoista
 4. Onko sulla sun kaneista "lempparia"? Oisko se oikein jos on? Mun mielestä sillä ei oo väliä kuka on lemppari kuhan kaikkia hoitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikein olla lemppari ;) Åsasta pidän, mutta kaikki on ihania.

   Poista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!