torstai 6. helmikuuta 2014

TOP 6 Kaniblogit

Muutamassa blogissa tälläinen jo on ollutkin, mutta minä haluan listata omat lemppariblogini. Listaan nyt ne joilta katson joka päivä, jos olisi tullut jo uutta postausta! Näitä blogeja on 6 kappaletta:



Niiin ihana blogi, ja ihanat puput! Tykkään niin postauksista, joissa on pikkupupujen kuvia, ja Riemuloikan blogista niitä löytyykin yllin kyllin! Ulkoasu on kiva!



Jokainen ulkoasu on ollut kaunis, ja kertoo hyvin blogin aiheen! Kiinnostavia tekstejä ja todella hienoja kuvia, ja kuten edellisessäkin pupuvauvva postauksia riittää :3



Tämä blogi on ihana, koska ihanat kanit ja ihanat videot! Aina kun blogger ilmoittaa tästä blogista tulleen uutta postausta ryntään heti katsomaan sen, ja sitten kun siellä on uusi video, oon aivan et JEEE!!! Plussaa tekee söpöt puput!



Tosi kivoja ulkoasuja! Ja sun kanit, niin täydellinen poppoo, niin erilaisia kaikki! Ihanat postaukset, kuvat ja videotkin!



Ihanat hermut valtaavat ihanan blogin, ja kivoja postauksia, joita he itse kertovat on todella mukava lukea! Videot ovat kivoja, ja hyvin editoituja!



Voiko tämän täydellisempää blogia enää olla? Kuvat ovat laadukkaita, videoita tulee hyvin väliajoin ja tekstit ovat ihanaa luettavaa, sillä kirjoitusvirheitäkään ei paljoa ole! Ulkoasu on ihana! Ja mikä ihaninta blogissa seikkailee kaksi todella ihanaa pupuneitiä <3


Linkkailkaa omia pupublogejanne, käyn mielelläni kurkkaamassa!




9 kommenttia:

  1. Aamun piristykseni!! kiitoksia hurjan paljon, myös pupuilta! :3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Eihän sun blogista voi olla tykkäämättä? :3

      Poista
  3. http://karvapallojanurkissa.blogspot.fi/ <-- Tuossa oma blogini, jossa seikkailevat kaksi kania, kaksi gerbiiliä ja hamsteri. :)

    VastaaPoista
  4. Olen samaa mieltä kanssasi näistä henkilöistä, kaniblogejen priimuksia! :)

    VastaaPoista

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!