Bella

NIMI AAMORIN ISABEL

KUTSUMANIMI BELLA

SYNTYMÄAIKA 29.4.2013

ROTU KÄÄPIÖLUPPA

VÄRI ISABELLA

SUKUPUOLI NAARAS

KASVATTAJA TANJA KIVISTÖ


Bella on luoteeltaan herttainen ja kiltti. Vauhtia ruoka-aikaan riittää vaikka muille jakaa, mutta ulkona se tykkää ennemmin istuskella kuvattavana kuin peuhata ympäriinsä. Bella rakastaa rapsutuksia yhtä paljon kuin herkkuja.

Olin jo kauan miettinyt kääpiölupan hankintaa, kunnes sitten päätin sen hankkia. Otin yhteyttä lähimpään kasvattajaan. Värillä ei niinkään ollut väriä, halusin vain lempeän luontoisen lupan. Varsin nopeasti varasin viiden kuukauden ikäisen luppaneidin. Bella oli aluksi kiukkuinen murkkuikäinen, mutta nykyään se on täysin sitä mitä hain. Elikkäs varsin hyvä valinta!

Bellan kanssa ollaan käyty muutamissa näyttelyissä, ja kotosalla loikittu helpon kokoisia esteitä. Näyttelyissä on tullut aina kehuja hyvästä yleiskunnosta sekä käsiteltävyydestä, kuten jo tuossa mainitsin, Bella on se lempeä luppanen jota hainkin.

Meillä ollessaan Bellalle on syntyny kolme poikuetta. Bella kantaa varsin harvinaista kasmirluppageeniä, joka tuli ilmi vuonna 2014 keväällä syntyneessä kääpiöluppapoikueessa. Samana vuonna syksyllä syntyi ehkä vähän turha risteytyspoikue. Vielä 2015 vuonna yritimme pitkään saada ulos kasmirluppia, kunnes kesällä sellaisia vihdoin pesällinen syntyikin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymit olkaahan kiltisti, jotta kommentointi lupa säilyy teilläkin!